Wervingscampagne nieuwe vrijwilligers van start dankzij het Fonds SV

Geplaatst: 19 november 2018

Het aanloophuis De Groene Luiken bestaat in 2019 een kwart eeuw! Dankzij de vele vrijwillige handen aan de ploeg. Dit jubileum is niet alleen een feestje waard maar een mooie gelegenheid om nieuwe vrijwilligers te werven. Wat zou het geweldig zijn wanneer we voor elk jaar dat het aanloophuis bestaat een nieuwe vrijwilliger kunnen verwelkomen: 25 enthousiaste en nieuwe vrijwilligers in 2019!

Logo Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.Om dit te bereiken deed het bestuur een aanvraag bij het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. om een wervingscampagne te starten. De aanvraag werd gehonoreerd en het plan zal worden uitgevoerd door Bureau Nijk.

Werving van vrijwilligers door: meer naamsbekendheid onder Vlaardingse burgers, een kijkje in de organisatie en kennis maken met alle mensen die het mogelijk maken het aanloophuis 7 dagen per week op te houden. Zij zijn de gastheren en gastvrouwen voor iedere bezoeker die behoefte heeft aan een kopje koffie, een spelletje, een gesprek en ontmoeting met anderen, en leveren een enorme maatschappelijke meerwaarde voor veel Vlaardingers.

Vanaf januari zullen we regelmatig van ons laten horen op de website, in de krant en op social media.

De vrijwilligers van De Groene Luiken kunnen ook een bijdrage leveren in het werven van nieuwe collega’s. Door zich te laten interviewen en door mee te denken op een van de twee bijeenkomsten om zoveel mogelijk manieren te bedenken om anderen enthousiast te maken voor het aanloophuis.

Heb je vragen of goede ideeën?
Mail of bel dan naar:
Bronja Nijk
06 – 24 25 01 66
E-mail: bureaunijk@gmail.com

Wij gaan ervoor!

Bestuur Groene Luiken