Trainingsavonden nieuwe vrijwilligers

OMA blijft wel hangen…..(oordelen – meningen – adviezen)

Met enthousiasme hebben wij een nieuwe groep vrijwilligers welkom geheten en een basistraining aangeboden. In tegenstelling tot de training in juni van dit jaar is het programma nu verdeeld over 2 avonden. In de eerste avond lag de nadruk op kennismaken en informatie delen. De tweede avond stond in het teken van communicatieve vaardigheden.

De Powerpoint presentatie en het ABC van de sociale kaart van Vlaardingen zal digitaal worden nagezonden aan alle aanwezigen.

Alle deelnemers zijn in deze bijzondere coronatijd gestart als vrijwilliger bij de Groene Luiken. Dit betekent dat zij ervaring hebben opgedaan door één of meerdere malen mee te “draaien” in een tijd waarin er beperkende maatregelen van toepassing zijn. Dit betekent dat het meestal rustiger was omdat er minder gasten werden ontvangen. Hopelijk komt daar op enig moment verandering in.

Op 9 november wordt de eerste vrijwilligersochtend na lange tijd aangeboden aan alle vrijwilligers.  Het thema is provocatief communiceren en wij hopen van harte van deze bijeenkomst door veel vrijwilligers zal worden bezocht.

Ineke Nieuwstraten en Terry Kram