Kleurrijke expositie van Truus Bonjenoor

Kleurrijke expositie in de Groene Luiken

Tot 7 juni exposeert Truus Bonjenoor – Doelman in het aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 te  Vlaardingen. Het is een kleurrijke expo uitgevoerd in verschillende technieken.

Truus vertelt:

De groene Luiken is een kleurrijke en gastvrije ruimte waar vele mensen samen komen. Ik ben blij met de ontvangen uitnodiging om in deze ruimte te exposeren. Over het algemeen is mijn werk ook kleurrijk. Ik ben ongeveer 20 jaar geleden begonnen om te schilderen. Ik wilde het wel eens proberen en werd meegevraagd door een vriendin. DE lessen begonnen met kleuren leren kennen, mengen en toepassen. Hoe werkt het, wat past bij elkaar, wat versterkt elkaar en welke kleur krijg je als je gaat mengen. Geel en rood maakt oranje, blauw en geel wordt groen, blauw en rood paars. Enzovoort! Het beviel me goed en vond het heel leuk en het hoefde nog niet gelijk ergens op te lijken, maar zo ontstond er toch iets. De ene keer beter dan de andere keer.

De volgende cursus was bij de Vlaardingse Irma Rengur. Daar heb ik vele vormen van creatief bezig zijn geleerd. Bij mij pakte het vooral kleurrijk uit en gaandeweg met een steeds beter resultaat. Ik maak ook graag collage’s, met plaatjes en teksten die mij aanspreken. Ik hoop dat de gasten er met plezier naar zullen kijken. De expositie is dagelijks te bekijken tijdens openingstijden van 13.00 tot -16.00 uur. U bent van harte uitgenodigd om naar het werk van Truus te komen kijken onder het genot van een kopje koffie of thee.