Groene Luiken viert geslaagde Kerst in De Windwijzer!

Om meer gasten te kunnen ontvangen tijdens de kerstdagen, mochten we gebruik maken van de grote zaal in ‘De Windwijzer’. Daardoor hoefden we geen gasten te weigeren, omdat het te vol was.

Eindelijk weer soep….
Iedereen werd verwend met koffie, thee, chocolademelk, soep en kerststol. Van een betrokken Vlaardingse ontvingen we een flink bedrag om lekkere kerststollen te kopen: een ware traktatie!

Vanwege corona kon onze huisband Jun niet optreden, iets wat ze ook zelf heel jammer vonden. Gelukkig vonden we Trio Musica Extrema bereid om op te treden. De drie musici waren blij weer een keer voor publiek te musiceren en de gasten genoten van hun muziek. Op tweede kerstdag werden de gasten naast bovengenoemde lekkernijen ook verrast met zelfgemaakte niet-alcoholische glühwein. Ook kon men genieten van de film Intouchables, een mooie film!

Rugzakjes
Een van de Rotary-afdelingen had weer gezorgd voor een groot aantal goedgevulde rugzakjes. Dat wordt door de gasten altijd zeer gewaardeerd.

Een plant voor de vrijwilligers
Al met al kijken we terug op twee geslaagde kerstdagen. Uit dankbaarheid bracht een van de gasten een plant mee: “voor alle vrijwilligers”.