Expositie van Wildlife en Nature foto’s

Tot 25 juli exposeert Martina van Raad-Stijnen in het aanloophuis De Groene Luiken aan de Oosthavenkade 8 te  Vlaardingen. Martina brengt beelden dichtbij, die weinig mensen met het blote oog kunnen waarnemen.

Martina is lid van de Amateur Fotografie Vereniging Vlaardingen (AFVV) en zij heeft het met haar werk al ver geschopt. Het heeft haar al diverse prijzen van de fotobond opgeleverd en haar werk heeft zelfs de Australische krant gehaald.  Weinigen amateur fotografen kunnen dit haar nazeggen. Misschien komt het ook door haar bijzondere onderwerp: ze heeft een passie voor vogelfotografie en dan ook nog speciaal de roofvogels. Ze vangt de vogels met haar lens strijdend in de lucht om een prooi. Maar we zien ook twee vogels van ongelijke grote tetterend op een boomstam beiden met hun bek wijd open. Je zou ze graag willen verstaan, maar hun “lichaamstaal” spreekt boekdelen. In de mensenwereld noemen we dit intimidatie.

De expositie is dagelijks van 13.00 tot -16.00 uur gratis te bekijken. U bent van harte uitgenodigd om naar de bijzondere foto’s Martina te komen kijken onder het genot van een kopje koffie of thee. Welkom.