Monique van Putten exposeert in De Groene Luiken - april/mei 2017

Expositie Monique van Putten – ‘It started with nothing’

Deze expositie is te zien van 18 april tot 22 mei 2017

Het werk van Monique, uitgevoerd in diverse technieken, hangt tot 22 mei in het aanloophuis en is tijdens de openingstijden gratis te bekijken. Zij noemt haar activiteiten: CRE-AKTIEF. Beroepsmatig als groepsleerkracht in het basisonderwijs, heeft zij deze talenten vaak toegepast en overgedragen; kinderen het gevoel geven dat zij zelf dingen kunnen, uiten met behulp van materialen, stimuleren, inspireren en het ontwikkelen van gevoel voor kunst en creatief vermogen stonden vaak voorop! Daarnaast heeft zij door het volgen van verschillende cursussen, veel lezen, waarnemen en het zelf uitproberen van diverse technieken zich onder andere het mozaïeken, tekenen en schilderen eigen gemaakt. Het materiaal waar zij vaak mee werkt zijn: acrylverf op diverse ondergronden, houtskool, pastelkrijt en – potlood, maar ook mozaïek en het hergebruik van natuurlijke materialen.

Sinds 2009 is zij een creatief zelfstandige “doener ” en inspireert en verzorgt met veel plezier workshops op diverse vlakken in haar eigen creatief atelier Sprookjesenzo (Schiedam), dit voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de expositie genaamd “It started with nothing” ziet u portrettekeningen, schilderijen met mixed materials, een kamerscherm en mozaïekwerk. U kunt deze bekijken, kopen maar ook lenen.

U bent van harte welkom om deze expo gratis te bekijken in het aanloophuis ‘De Groene Luiken’, Oosthavenkade 8 te Vlaardingen.