Expositie in aanloophuis De Groene Luiken van schilderijen en etsen van Joke Keulemans - van 8 oktober tot 19 november 2018

Expositie Joke Keulemans – Schilderijen en Etsen

Deze expositie is te zien van 8 oktober – 19 november 2018

Tot 19 november is het werk van de veelzijdige Joke Keulemans in het aanloophuis te bezichtigen. Zij schrijft over haar werk als volgt. “De kunstvormen die ik beoefen zijn schilderen, fotografie en grafiek. Het begon zo’n 40 jaar geleden met fotografie en groeide later uit tot schilderen en grafiek. Mijn passie is vooral organische vormen te abstraheren. Het werk is redelijk abstract, maar je ziet wel iets herkenbaars in mijn werk. Meestal zijn dat menselijke en dierlijke vormen.

Ik heb een groot aantal jaren cursussen schilderen en grafiek gevolgd aan de vrije academie (SKVR) in Rotterdam, waar ik nog steeds werk in de grafische werkplaats. In deze expositie laat ik u een overzicht zien van een kleurrijke verzameling schilderijen, aangevuld met enkele etsen. In deze etsen maak ik gebruik van een breed scala aan technieken die de ets te bieden heeft. Ook geef ik regelmatig workshops etsen. Gedurende 3 sessies maakt u dan kennis met de beginselen van het etsen.

Informatie en inschrijven kan via e-mail: joke.keulemans@upcmail.nl. Zie ook: www.keulemans.com.” Tijdens de openingstijden van het aanloophuis bent u van harte welkom om de expositie te bekijken.